Over af-x Offerte aanvragen

Af-x fire solutions beveiligt 250-ste viskotter tegen brand: de HA 36.

‘Brandveilig. Voordelig en nagenoeg onderhoudsvrij’.

 

Af-x fire solutions heeft onlangs de 250-ste viskotter beveiligd, de HA 36. Eigenaar André Seinen: ‘Het begon voor ons met de nieuwe regelgeving van de Scheepvaartinspectie (IVW). Vroeger kon je volstaan met losse brandblusmiddelen maar volgens de nieuwe regels moet je een vaste brandblusinstallatie hebben. Op zich terecht. Want je wilt natuurlijk wél maximale veiligheid voor je mensen aan boord.’

Qua veiligheid en gebruikersvriendelijkheid het beste.

‘Vervolgens ga je om je heen kijken wat er zoal mogelijk is. En je vraagt eens wat na bij je collega’s enzo. Qua veiligheid, gebruikersvriendelijkheid en compactheid kwam af-x fireblocker er gewoon als beste uit. De veiligheid voor de bemanning gaf de doorslag. De systemen van AF-X werken niet met gas, of wat dan ook, maar met een vaste stof die onschadelijk is voor mens, milieu en machine.
 

 Installatie door: Scheepsreparatie Friesland ( SRF )

Technische gegevens van de schelpdiervisser HA 36 : afmetingen: 40 meter lang, 8 meter breed, tonnage: 265 GT, diepgang: ruim twee meter om op schelpdieren te vissen op de Noordzee, hoofdvoortstuwing: twee Caterpillars C 18 (Dolderman), aantal bemanningsleden: tussen de 3 en 5, oorspronkelijk bouwjaar: 1981. Verbouwd in 2010.

      

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact