Over af-x Offerte aanvragen

af-x fireblocker Car

Brandbeveiliging voor uw auto

af-x fireblocker wordt bij de mogelijke bron van brand geplaatst waar hij de brand in de kiem smoort voordat de brand daadwerkelijk grote schade kan veroorzaken.

af-x fireblocker maakt gebruik van nieuwe milieuvriendelijke aerosol (nano-) technologie op het gebied van brandbestrijding. Het aerosol brandblusmiddel in af-x fireblocker is getest bij o.a. TNO, KIWA, en het NLR. af-x fireblocker is 15 jaar onderhoudsvrij.

Motorcompartiment

af-x fireblocker voorkomt dat er brand ontstaat in het motorcompartiment. af-x fireblocker beschermt uw auto 24x7 (Dus ook als u er niet in zit!). De af-x fireblocker wordt automatisch geactiveerd wanneer er brand ontstaat in uw motorcompartiment. af-x fireblocker is een uitstekende bronbescherming: Het detecteert en blust brand in een vroegtijdig stadium en voorkomt zo het ontstaan van grote schade en levensbedreigende situaties.

Welke af-x fireblocker heeft u nodig?

Welk product voor uw auto de beste oplossing is hangt af van hoe groot de ruimte is die u wilt beveiligen. af-x fireblocker voor de auto voorkomt dat een oververhitte motor brand veroorzaakt in de auto. De af-x fireblocker 100 wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels het zogenoemde bimetaal. Het systeem wordt pas geactiveerd wanneer de motor echt in brand staat, niet door de hitte van een normaal draaiende motor. af-x fireblocker voor de auto is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U bevestigt de unit onder de motorkap.

Gebruik de af-x fireblocker 100 wanneer uw motor aan de onderkant een afdekplaat heeft. Met andere woorden, u kunt niet door de motor heen de straat zien. Is dat wel het geval, kies dan voor de af-x fireblocker 200. Gebruik de af-x fireblocker 500 voor de grotere auto's of bussen. Ook geschikt voor vrachtauto's. Hieronder ziet u precies voor hoeveel kubieke meter de desbetreffende af-x fireblocker geschikt is:

Motorcompartiment

  • af-x fireblocker 100 is geschikt voor een ruimte tot 1,00 m3
  • af-x fireblocker 200 is geschikt voor een ruimte tot 2,00 m3
  • af-x fireblocker 500 is geschikt voor een ruimte tot 6,20 m3

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact