Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging Kantoor

Af-x: hét ideale blusmiddel voor kantoren:

Een kantoor is een samenstelling van ruimten met verschillende functies. Daarnaast is een kantoor een flexibel onderdeel van de organisatie. Wat vandaag een werkruimte is, is morgen misschien een opslagruimte, een ontvangstruimte of een technische ruimte. Waar u vandaag nog een dode hoek heeft, wordt morgen misschien een serverruimte gebouwd. 

De flexibele systemen van af-x fire solutions bieden u de meest effectieve brandbescherming tegen de laagst mogelijke kosten. 

Met af-x fire solutions hoeft u niet te investeren in bouwkundige voorzieningen of leidingwerk. af-x is plug & play en kan ook bij verbouwing of verhuizing eenvoudig meeverhuizen. De installatiekosten blijven daardoor beperkt en u behoudt maximale flexibiliteit.

De duurzame systemen van af-x functioneren 15 jaar gegarandeerd en kunnen eenvoudig in andere ruimten worden gemonteerd als de veranderende omstandigheden dat vragen. Onze brandblussystemen zijn ongevaarlijk voor mens & milieu en zorgen ervoor dat de blusschade minimaal is. Daarnaast hebben onze systemen een gelijkwaardigheidsverklaring zodat u altijd voldoet aan de algemene eisen van het Bouwbesluit.

Voorkom blusschade en waarborg bedrijfscontinuïteit

Brandbeveiliging op kantoor is essentieel om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Soms is de schade die ontstaat als gevolg van het blússen groter dan de schade als gevolg van de brand zelf. Bij af-x is dat niet omdat wij blussen met aerosol en niet met water.

U kunt ook kiezen voor af-x in áánvulling op uw bestaande brandblussysteem. Wij kunnen namelijk de brónnen van brand beveiligen. Kortsluiting en oververhitting zijn op kantoor de belangrijkste oorzaken van brand. Toch kan dit maar op enkele plaatsen of apparaten plaatsvinden. Door de toepassing van onze systemen wordt een eventuele brand direct bij de bron geblust en worden zowel de brand- als de blusschade beperkt tot het onderdeel dat de brand heeft veroorzaakt.

Zowel ruimte- als bronbeveiliging

De af-x fire solutions brandblussystemen werken met een vast blusmiddel. Dat betekent dat wij onze brandblussystemen zo groot of zo klein kunnen maken dat ze voor iedere ruimte geschikt zijn.

Wij leveren brandblussysteem die zo klein is dat ze direct in apparaten, machines of andere eventuele bronnen van brand, geplaatst kunnen worden. De kleinste brandblusser heeft de grootte van een melkkuipje. De daarop volgende brandblusser heeft de grootte van een rol Mentos. En zo verder. Dit zijn allemaal cilindervormige brandblussers welke uitermate geschikt zijn voor "bron" brandbeveiliging. Deze blusser kunnen binnenin machines/ schakelkasten en bijvoorbeeld PC's worden geplaatst.
 

Om hele ruimtes te beveiligen leveren wij grotere kubus vormige units die in de ruimte zelf worden opgehangen. Dit betekent dat u uw kantoor, serveruimte of opslagruimte tegen brand kunt beveiligen zonder gebruik te hoeven maken van water.

Bronnen van brand
• Beeldscherm;
• Televisie;
• Printer;
• Kopieerapparaat;
• Koffie machines;
• Meterkast;
• Schakelkast;
• Serverkast.

Kwalitatief hoogwaardige brandblussystemen

De AF-X Fireblocker is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met Aerospace Propulsion Products B.V onderdeel van de ArianeGroup, een Joint Venture van Airbus & SAFRAN.

Gecertificeerd, voldoet aan en ontwikkeld conform de volgende richtlijnen en normen:

  • ISO 15779
  • EN 15276
  • UL 2775 
  • CEN/TR 15276
  • NFPA 2010
  • BRL-K23001
  • IMO 1270

Wat wij voor u kunnen betekenen? Bel +31 (0)20 20 50 484 of vul het contact formulier in. Wij nemen direct contact met u op.

Voor een impressie van onze productiepartner Aerospace Propulsion Products B.V (een TNO bedrijf en sinds 2014 onderdeel van de ArianeGroup, een Joint Venture van Airbus & Safran):

SAFRAN - APP introductie

SAFRAN-APP & AF-X

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 020 20 50 484 of vul het contact formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact