Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging voor uw Scootmobiel

De AF-X Fireblocker wordt binnenin het accu-compartiment van uw scootmobiel bevestigt

Het stallen van scootmobielen levert vaak een probleem op. Volgens de richtlijnen die de brandweer hanteert mogen scootmobielen niet in een vluchtroute gestald worden. Bij ontbranding van een scootmobiel vatten ook de kunststof delen vlam en die veroorzaken een enorme rookontwikkeling.

Kostbaar alternatief

Als oplossing gold steevast het bouwen van een aparte stalling in de nabijheid van het gebouw. Deze oplossing is niet alleen kostbaar, maar met deze oplossing wordt eveneens de afstand tussen de woning van een scootmobielgebruiker en zijn/haar onmisbare transportmiddel vaak enorm vergroot.

Bovendien moet deze aparte stalling, indien deze zich in het verzorgingstehuis bevindt, geheel brandwerend zijn.

Accu-compartiment: een bron van brand

De AF-X Fireblocker kunt u in accu-compartiment plaatsen. Door de brandbeveiliging direct bij de bron te plaatsen voorkomt u dat de brand kan overslaan. Door direct in het accucompartiment te detecteren en direct te blussen blijft de schade beperkt.

De AF-X Fireblocker maakt gebruik van aerosol. Aerosol is een vaste stof. Dat betekent dat wij deze vaste stof in ieder formaat kunnen produceren. Zo klein dat het bij de bron, in het accu-compartiment van uw scootmobiel geplaatst kan worden.

Voor vragen of vrijblijvend advies op maat bel dan nu +31 (0)20 20 50 484, Mail naar info@af-x.com of vul het contactformulier in.

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact