Over af-x Offerte aanvragen

Goeyvaerts-R kranen zijn beveiligd met AF-X Fireblocker

Een audit van de verzekeringsmaatschappij heeft ertoe geleid dat de kranen moesten worden beveiligd met AF-X Fireblocker

Goeyvaerts-R Antwerpen België

Goeyvaerts R. bvba is een betrouwbare partner en is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines (o.a. kranen, bobcats, haventrekkers, …) die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie.

 

De opdracht voor AF-X Fireblocker

Tijdens een audit door de verzekeringsmaatschappij werd Goeyvaerts-R zich bewust van de risico's van brand en de impact die dit zou hebben op het bedrijf. Dit leiden tot het inzicht dat er brandbeveiligingssystemen nodig waren voor een negental kranen.

Twee doelstellingen werden vooraf bepaald: ten eerste de veiligheid van het personeel en ten tweede het minimaliseren van schade in geval van brand. Daarnaast bevinden de motorcompartimenten van de kranen zich op een hoogte van 6 meter en moeilijk bereikbaar. Het systeem moest compact en licht in gewicht zijn. De negen kranen die werden geselecteerd voor het brandbeveiligingssysteem zijn 24/7 operationeel. Door de flexibiliteit van AF-X en het plug & play systeem van de AF-X Fireblocker werd het mogelijk om de kranen in een window van 6 uur te beveiligen tegen brand.

AF-X Fireblocker eenvoud en prijstechnisch het meest interessant

  • De eenvoud 
  • Plug & Play
  • Compact en licht
  • Geen leidingwerk
  • Drukloos

Deze voordelen en het feit dat de AF-X Fireblocker prijstechnich het meest interessant is, gaf de doorslag om voor AF-X Fireblocker te kiezen.

Hieronder kunt u de gehele referentie in het Engels downloaden

Wilt u de volledige referentielijst inzien? Deze kunt u aanvragen via het onderstaande formulier. U ontvangt dan via de mail onze volledige referentielijst. Of bel 020 - 20 50 484

Aanvraag referentielijst

Vraag het aan AF-X

Wij zullen u per mail onze volledige referentielijst toesturen

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact