Over af-x Offerte aanvragen

Exclusieve partnership AF-X & Aerospace Propulsion Products (ArianeGroup)

Even voorstellen

 

AF-X levert ecologisch en maatschappelijk verantwoorde brandveiligheid. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten een unieke en gepatenteerde aerosol blustechnologie voor een wereldwijde markt. AF-X Fireblocker staat voor kwalitatief hoogwaardige brandblussystemen.

De AF-X Fireblocker is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met Aerospace Propulsion Products (APP BV). APP maakt ontstekers en gasgeneratoren voor de industrie en voor de ruimtevaart. Als producent voor de ruimtevaart is APP volledig ingericht op het maken van hoog technologische en innovatieve zero-failure producten. APP is daarmee dé ideale exclsuieve productiepartner van de AF-X Fireblocker.

ArianeGroup

Aerospace Propulsion Products (APP). APP is onderdeel van de ArianeGroup. ArianeGroup is een Joint Venture van Airbus en Safran en huisvest de volledige reikwijdte van hun civiele en militaire activiteiten en competenties in een enkel, samenhangend bedrijf, met een personeelsbestand van meer dan 9.000 hoogopgeleide mensen in Frankrijk, Duitsland en Nederland en een omzet van Euro 3,6 mld in 2018.

Expert in geavanceerde technologieën

ArianeGroup is expert in de meest geavanceerde technologieën, van alle aspecten van complete aandrijfsystemen tot en met de uitrusting en materialen. ArianeGroup benut al haar expertise en unieke kennis van hun teams om de ruimtevaart, defensie, energie en andere industriële sectoren te kunnen voorzien van innovatieve en zeer competitieve producten, apparatuur en diensten met een hoge toegevoegde waarde, voor zowel civiele als militaire toepassingen. ArianeGroup heeft drie kernactiviteiten: ruimtevaart, defensie en beveiliging.

Airbus 

Airbus is een wereldleider in luchtvaart, ruimtevaart en aanverwante diensten. Airbus genereert een omzet van € 67 miljard en heeft bijna 150.000 werknemers in dienst. Airbus biedt het meest uitgebreide assortiment passagiersvliegtuigen van 100 tot meer dan 600 zitplaatsen. Airbus is ook een Europese leider in tank-, gevechts-, transport- en missievliegtuigen, evenals Europa's nummer één ruimtevaartorganisatie en 's werelds tweede grootste ruimtevaartbedrijf. In helikopters biedt Airbus de meest efficiënte civiele en militaire rotorcraft-oplossingen wereldwijd.

Safran

Safran is een internationale hightech-groep en Tier 1-leverancier van systemen en apparatuur in de ruimtevaart- en defensiemarkten. Safran is wereldwijd actief en heeft bijna 58.000 werknemers en genereert een omzet van € 16 miljard. Safran heeft alleen of in partnerschap een leidende positie op wereld- of Europees niveau in zijn kernmarkten. Safran onderneemt onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's om te voldoen aan snel veranderende marktvereisten, met een totale R & D-uitgave van € 1,7 miljard. Safran is genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Parijs en zijn aandeel maakt deel uit van de CAC40- en Euro Stoxx 50-indices.

AF-X Fireblocker

De AF-X Fireblocker is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd conform de volgende richtlijnen en normen:

  • CEN/TR 15276-1:2009 (E)
  • ISO 15779
  • BRL K23001
  • UL 2775 and NFPA 2010
  • IMO 1270

Voor vragen en vrijblijvend advies bel nu +31 (0)20 20 50 484 . Mailen kan natuurlijk ook! info@af-x.com

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact