Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging binnen de transportsector

Beperk de brandschade en voorkom levens bedreigende situaties

Brand in een voertuig ontstaat door zelfontbranding, explosie of kortsluiting in het motorcompartiment. Dit kan leiden tot grote financiële schade en levensbedreigende situaties. U kunt dit makkelijk voor komen met een brandblussysteem van af-x fire solutions.

De af-x fireblocker is zo klein dat hij bij de bron van de brand in het motorcompartiment geplaatst wordt. Brandbeveiliging bij de bron betekent voor u dat wanneer er brand ontstaat de brand direct geblust wordt. En dat u alleen het onderdeel dat de brand heeft veroorzaak hoeft te vervangen.

Snelle blussing

De af-x fireblocker is volledig stand-alone kunt u makkelijk zelf installeren. Met een Bimetal-Switch wordt de brand snel gedetecteerd en activeert direct de af-x fireblocker. Hierdoor wordt de brandschade beperkt en de continuïteit van uw voertuig gewaarborgd. En bovendien levens gespaard.

Niet schadelijk

De af-x fireblocker is volledig drukloos en dus onderhoudsvrij en niet schadelijk voor mens, materialen en milieu.

Voorbeelden van voertuigen die u kunt beveiligen

  • Auto's;
  • Vrachtwagens;
  • Bussen;
  • Treinen.

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Voor vragen neem dan nu contact op en bel +31 (0)20 20 50 484 of neem contact op via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact