Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging voor de auto

Beperk de brandschade en voorkom levens bedreigende situaties bij brand

Brand in een auto ontstaat door zelfontbranding, explosie of kortsluiting in het motorcompartiment. Dit kan leiden tot grote financiële schade en levensbedreigende situaties. De af-x fireblocker is zo klein dat hij bij de bron van de brand in het motorcompartiment geplaatst wordt. Brandbeveiliging bij de bron betekent voor u dat wanneer er brand ontstaat de brand direct geblust wordt. En dat u alleen het onderdeel dat de brand heeft veroorzaak hoeft te vervangen.                   

Snelle blussing

De aersolblussystemen van AF-X zijn volledig stand-alone kunt u makkelijk zelf installeren. Met een thermocoord wordt de brand snel gedetecteerd en activeert direct het blussysteem. Hierdoor wordt de brandschade beperkt en de continuïteit van uw voertuig gewaarborgd. En bovendien levens gespaard.

Niet schadelijk

De af-x fireblocker is volledig drukloos en dus onderhoudsvrij en niet schadelijk voor mens, materialen en milieu.

Voor vragen neem dan nu contact op en bel 020 20 50 484 of neem contact op via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact