Over af-x Offerte aanvragen

Milieuvriendelijk

Niet schadelijk voor mens, dier, milieu en apparatuur

De aërosol brandblussystemen van af-x fire solutions maken gebruik van een revolutionaire, milieuvriendelijke technologie. Omdat de aërosol geen zuurstof verdrijft kunnen mensen en dieren bij een blussing gewoon adem blijven halen. De aërosol werd ontwikkeld en wordt nog steeds gebruikt voor de bescherming van astronauten en gevoelige elektronica aan boord van raketten. Dat bewijst wellicht het beste de kwaliteit en de mogelijkheden van deze technologie.

Grote Milieu-voordelen

Brand is niet alleen gevaarlijk, het is ook enorm schadelijk voor het milieu. Helaas zijn de meeste conventionele manieren van brand bestrijden dat ook. Door gebruik te maken van de systemen van af-x fire solutions snijdt het mes dus aan verschillende kanten. De brand wordt in haar ontstaan direct geblokkeerd wat directe milieuverontreiniging en CO2-uitstoot voorkomt met een methode die geen belasting is voor het milieu terwijl tegelijkertijd water wordt bespaard. Als de financiële voordelen niet overtuigend zijn dan zouden de milieu-voordelen alleen al een reden moeten zijn om de systemen van af-x fire solutions in te zetten.

Kwalitatief hoogwaardige brandblussystemen

De AF-X Fireblocker is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met SAFRAN - Aerospace Propulsion Products B.V en conform de volgende richtlijnen en normen:

  • CEN/TR 15276-1:2009 (E)
  • UL 2775 and NFPA 2010
  • IMO 1270
  • ADR

PEUTZ heeft verschillende accreditaties en is goedgekeurd als testfaciliteit voor aerosol brandblussystemen door zowel Underwriter Laboratories (UL) en Kiwa (ISO 15779 en CEN / TR 15276-1) om testen uit te voeren op basis van hun respectievelijke richtlijnen en standaarden.

Daarom heeft AF-X PEUTZ gevraagd voor de producttesten en de documentatie hiervan.
Het doel van deze testen en documentatie is om de kwaliteit van de AF-X Fireblocker te garanderen.
Alle testen van de AF-X Fireblocker zijn uitgevoerd in lijn met de volgende normen:

  • UL 2775;
  • CEN/TR 15276-0:20019;
  • NEN-ISO 15779.

Voor een impressie van onze productiepartner Aerospace Propulsion Products B.V (een TNO bedrijf en sinds 2014 onderdeel van de SAFRAN GROUP):

SAFRAN-APP & AF-X

SAFRAN - APP introductie

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact