Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging Woning

Nooit meer angst voor brand!

Wanneer er thuis brand ontstaat door een kaars, sigaret of een vlam in de pan, bent u er waarschijnlijk snel bij en zal de schade beperkt blijven. Het grootste gevaar is wanneer er brand ontstaat door kortsluiting wanneer u niet thuis bent of wanneer u ligt te slapen.

Verminder de kans op brand met AF-X Fireblocker

In uw huis zijn enkele bronnen van brand aanwezig. Wanneer u deze bronnen van brand beveiligt is er veel minder kans op brand in uw woning. Met de AF-X Fireblocker voor uw huis, het automatische brandblussysteem van AF-X Fire Solutions, reduceert u de kans op brand! De AF-X Fireblocker is eenvoudig door u zelf te installeren op de plekken waar de kans op brand het grootst is.

Bronnen van brand

  • Meterkast;
  • Wasdroger;
  • CV-ketel/hok.

Van meterkast naar technische ruimteBrandbeveiliging AF-X Fireblocker meterkast

De AF-X Fireblocker blust thuis uw bron van brand. Door de solide, droge blusstof is de AF-X Fireblocker klein en kan het eenvoudig en snel worden geplaatst.  Deze voordelen blijven wanneer u opzoek bent naar een groter blussysteem voor op t’ werk. Techniek ruimtes, MCC ruimtes, server ruimtes en ook zeker meterkasten zijn uitstekend te beveiligen en nemen veel voordelen met zich mee ten opzichte van traditionele blussystemen.  De eenvoud van een AF-X Fireblocker installatie blijft. Geen water, Geen druk, maar ook geen bouwkundige aanpassingen. 

De AF-X Fireblocker is gecertificeerd, ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met Aerospace Propulsion Products B.V onderdeel van Arianegroup een Joint Venture van Airbus & Safran, conform de volgende normen en richtlijnen:

  • EN 15276
  • ISO 15779
  • UL 2775 and NFPA 2010
  • BRL K23001

Voor vragen of advies op maat bel nu +31 (0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact