Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging voor generatoren

Stroomvoorziening neemt gevaren met zich mee. Juist op het water! De combinatie van elektriciteit, stof en water maakt de generator een bron van brand. Kortsluiting kan elk moment ontstaan en kan grote gevolgen hebben.

Met af-x fire solutions voorkomt u schade

Het brandblussysteem van af-x fire solutions kunt u in een generator plaatsen. Door de brandbeveiliging direct bij de bron te plaatsen voorkomt u dat de brand kan overslaan. Door direct in de generator te detecteren en snel te blussen blijft de schade beperkt. En is een vervanging van de generator voldoende.

Ruimte beveiliging

Wanneer het gaat om brandbeveiliging in een generatorruimte moet er rekening worden gehouden met het aanwezige personeel.

NIET corrosief en GEEN blusschade

Het brandblussysteem van af-x fire solutions blust aan de hand van een droge aerosol. De droge aerosol die af-x fire solutions gebruikt in haar blussystemen is niet corrosief voor uw apparatuur en aanwezige materialen.

Verdrijft geen zuurstof

De blussende werking van een aerosol is snel en effectief. Wanneer de vlam dovende aerosol in aanraking komt met vuur bindt het zich met zuurstof (vrije radicalen) en stabiliseert het de zuurstof, waardoor de energie uit de vlam wordt gehaald en op deze wijze het vuur wordt geblust. Aerosol verdrijft geen zuurstof waardoor uw personeel niet in gevaar komt.

Eenvoudige installatie

Ons brandblussysteem is eenvoudig te installeren in de ruimte zelf doormiddel van enkle schroeven. Hiervoor zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig zoals, overdrukkleppen, leidingwerk, apparte ruimtes voor gasflessen, enz.

Voordelen

  • Geen blusschade;
  • Niet corrosief;
  • Eenvoudige installatie;
  • Geen bouwkundige aanpassingen en weinig onderhoud;
  • Niet schadelijk voor de apparatuur, mens en milieu;
  • Financieel aantrekkelijk;
  • Snelle detectie en blussing.

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Voor vragen en een advies op maat bel nu +31 (0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact