Over af-x Offerte aanvragen

Brandbeveiliging in een schakelkast

Een schakelkast is een verzamelpunt van stroom en daardoor een bron van brand. Met brandbeveiliging van af-x firesolutions is een schakelkast eenvoudig en goedkoop te beveiligen.

Bronbeveiliging voorkomt vervolg schade

Met het brandblussysteem van af-x fire solutions kunt u een beginnende brand direct bij de bron bestrijden. Door snelle detectie en blussing direct in de schakelkast blijft de schade beperkt en komt uw bedrijfscontinuïteit niet in gevaar.

Niet corrosief

Het brandblussysteem van af-x fire solutions maakt bij de blussing gebruik van een droge aerosol. Blussen met een droge Aerosol, blust de brand snel, effectief en beschadigt de aanwezige apparatuur niet. Een Aerosol blust de brand op moleculair niveau d.m.v. zich te binden met zuurstof en die te stabiliseren waardoor de aanwezige energie uit de vlam wordt gehaald. Droge aerosol is niet corrosief en niet schadelijk voor mens en milieu.

Weinig onderhoud en makkelijk te installeren

Het brandblussysteem is zo klein dat ze makkelijk zijn te installeren in kleine schakelkasten. Onderhoud aan een af-x fire solution brandblussysteem is enkel visueel.

Voordelen

  • Geen blusschade;
  • Niet corrosief;
  • Eenvoudige installatie;
  • Geen bouwkundige aanpassingen en weinig onderhoud;
  • Niet schadelijk voor de apparatuur, mens en milieu;
  • Financieel aantrekkelijk;
  • Snelle detectie en blussing.

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Voor vragen of een vrijblijvend advies bel dan nu +31 (0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact