Over af-x Offerte aanvragen

Janssen Vaccinaties beveiligt patenten met AF-X Fireblocker

Brandbeveiliging oplossing voor papieren patenten archief. Eenvoudig, zonder water, zonder blusschade met AF-X Fireblocker.

Brandbeveiliging voor genset en generatorsetJanssen Vaccines ontwikkelt vaccins die het eerst of het best zijn in hun klasse en bescherming bieden tegen een aantal van de meest levensbedreigende infectieziekten van de wereld. 

Bij Janssen vaccines worden de vaccins en de patenten hiervan op fysiek papier opgeslagen, zodat het te allen tijden aanwezig is op locatie mocht om wat voor reden digitaal het niet op te roepen zijn.

Na een audit van FM Global werd een sprinklers installatie geëist om de brandveiligheid van het gebouw te waarborgen. Hoewel een blussysteem nodig werd geacht, dacht men bij Janssen verder en zocht naar een system dat ook bijdroeg aan de bedrijfscontinuïteit en de fysiek documenten niet zouden beschadigen door het blussysteem.

 

De brandbeveiliging oplossing

In overleg met de verzekeraar en diverse externe adviseurs, zowel bouwkundige als organisatorisch, werd na het uitwerken van de mogelijk opties gekozen voor blussing met een aerosol. Op locatie zijn er testen uitgevoerd om aan te tonen dat het AF-X Fireblocker systeen geen schade veroorzaakt aan de documenten. Na deze succesvolle testen heeft Janssen Vaccines besloten te kiezen voor het AF-X Fireblocker systeem.

Het AF-X Fireblocker systeem werkt op basis van een droge blusstof die geen schade toebrengt aan de documenten. De ruimte “The Cube” ligt in het midden van het complex en maakt systemen die werken met overdruk lastig en kostbaar te installeren.

Modulair

Middels het Plug and play systeem eenvoudig te ontmantelen en snel weer op te bouwen of uit te bereiden. Doordat de AF-X Fireblocker elektrisch wordt aangestuurd is leidingwerk niet nodig. In vergelijking met andere systemen neemt AF-X Fireblocker weinig ruimte in en is het eenvoudig en snel te installeren tegen lage kosten. 

AF-X Fireblocker

  • Plug & Play
  • Compact
  • Geen leidingwerk
  • Drukloos
  • Snelle installatie
  • Lage onderhoudskosten

Deze voordelen en het feit dat de AF-X Fireblocker prijstechnisch het meest interessant is, geeft de doorslag om voor AF-X Fireblocker te kiezen.

Hieronder kunt u de gehele referentie in het Engels downloaden

Wilt u de volledige referentielijst inzien? Deze kunt u aanvragen via het onderstaande formulier. U ontvangt dan via de mail onze volledige referentielijst. Of bel 020 - 20 50 484

Aanvraag referentielijst

Vraag het aan AF-X

Wij zullen u per mail onze volledige referentielijst toesturen

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact