Over af-x Offerte aanvragen

Een goede brandverzekering neemt een hoop zorgen weg

Voor particulieren: 10% korting op uw inboedel- en woonhuisverzekering bij Jumbopolis met af-x fire solutions.

Wanneer u een brandblussysteem van af-x fire solutions installeert, biedt Jumbopolis u 10% extra premievoordeel op de door hen aangeboden inboedelverzekering en woonhuisverzekering.

Jumbopolis geeft een all risk dekking voor uw inboedel, woonhuis en af-x fire solutions installatie. U heeft tevens garantie tegen onderverzekering tot maar liefst 1 miljoen Euro.

Hoe werkt het?

Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. U gaat naar : Jumbopolis Hier doet u een aanvraag en geeft u aan wat u wilt beveiligen. Jumbopolis stuurt deze aanvraag door naar af-x fire solutions. U dient er zorg voor te dragen dat het geïnstalleerde brandblussysteem van af-x fire solutions ook daadwerkelijk conform de voorschriften geplaatst wordt. Jumbopolis neemt in de polis op dat u in het bezit bent van een brandblussysteem van af-x fire solutions. De premie voor de inboedel- en woonhuisverzekering wordt dan direct met 10% verlaagd.

Bent u al in het bezit van een brandblussysteem van af-x fire solutions? Neem dan direct contact met ons op en uw brandverzekering wordt direct met 10% verlaagd.

Gratis QuickScan Brandveiligheid banner

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu 020 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Reactie

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Akkoord *

Vraag het aan af-x

af-x fire solutions - specialist in brandpreventie en brandbeveiliging

Voor vragen en vrijblijvend advies op maat bel nu +31(0)20 20 50 484 of vul het contactformulier in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

+31(0)20 20 50 484 Maak een afspraak

Voorkom brand direct bij de bron
+31(0)20 20 50 484 Contact